Dieetbehandeling is per 1 januari 2013 weer voor 3 uur per jaar in de basisverzekering opgenomen. Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van uw (huis)arts nodig. Dieetbehandeling gaat ten koste van uw verplichte eigen risico.

Door de extra opleidingen die ik heb gedaan, valt de behandeling van een orthomoleculairdiëtist ook onder alternatieve geneeswijzen. Dit is meestal in de aanvullende verzekering opgenomen. Ik ben aangesloten bij de MBOG; Maatschappij ter bevordering van de orthomoleculaire geneeskunde.

Hierdoor krijgt u in veel gevallen de kosten vergoed, dit gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Neem contact met mij op, zodat ik kan uitzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Dieetbehandeling van diabetes valt onder de ketenzorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering zonder dat dat ten koste gaat van het eigen risico.

Tarieven 2015

Eerste consult: 60-75 euro.

Het eerste gesprek bij mij duurt 30-60 minuten. Tijdens dit gesprek verzamel ik informatie over uw presoonlijke omstandigheden, hulpvraag, klachten en inventarisatie van uw voedings- en beweeggewoontes. Op basis van uw vragen en mogelijkheden stel ik een persoonlijk advies en behandelplan met u op. Indien wenselijk maak ik een persoonlijk dagmenu.

Vervolg consult: 25-45 euro.

Een vervolgconsult duurt 20-30 minuten. Tijdens het gesprek wordt de voortgang besproken en worden uw vragen beantwoord. Vooral gedragsverandering staat centraal; Niet alleen wat er anders kan maar vooral ook HOE de eetgewoonten te veranderen.

'Wilt u weten hoe voeding uw buikklachten kan verminderen?'

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen
Telefoonnummer: 06-28 35 59 21
Of een e-mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.